NEWBORN WORKSHOP / DELAVNICA FOTOGRAFIRANJA NOVOROJENČKOV

DELAVNICA FOTOGRAFIRANJA NOVOROJENČKOV

Delavnica za fotografiranje novorojenčkov je namenjena fotografom ali tistim, ki bi to želeli postati. Pogoj je lastni DSLR, osnovno znanje fotografiranja v M načinu in osnovna raba Lightroom/Photoshopa.

Na delavnici se boste naučili kako lahko v kratkem času spremenite način dela in dosežete prve rezultate. Kako se ločiti od ostalih in kako ustanoviti ali utrditi svoj brand. Zato sem tu za Vas.

Na voljo so tri oblike delavnic:

1. Mentoring 1:1 v NLP Studiu ali v Vašem studiu:

Celodnevna delavnica je razdeljena na 5 glavnih delov.

V prvem delu si želim spoznati Vas. Vaše dosedanje delo in želje za prihodnost. Predstavim Vam svoj studio (v kolikor bo potekalo v NLP Studiu) in moj način dela. Delim z Vami vse drobne skrivnosti in dragocene izkušnje. Skupaj se pripravimo na prihod novorojenčka. Na fotografiranje povabim enega ali dva novorojenčka (odvisno od zahtev in potrebe same delavnice).

Drugi oz. tretji del delavnice je fotografiranje novorojenčka, katerega priskrbim jaz (torej ali se fotografira en ali dva v istem dnevu je odvisno od predhodnega dogovora). Pri prvem novorojenčku ste moj asistent in opazovalec. Iz celotnega procesa se boste naučili komunikacije s starši, pomiritvenih tehnik, rokovanja z novorojenčki, pravilnih in varnih poz. Vmes boste tudi fotografirali in najboljših 5 fotografij bomo v četrtem delu obdelali.

V tretjem delu sledi obisk drugega novorojenčka (odvisno od potrebe delavnice), kjer ste Vi v vlogi fotografa in sem jaz Vaš asistent. Na ta način se najlažje naučite izpeljati fotografiranje od začetka do konca. Pričakujem od 20-25 fotografij.

V četrtem delu sledi post-produkcija in urejanje fotografij. Z mojo pomočjo boste spoznali kako iz celotne serije izbrati najboljše fotografije, kako iz njih izluščiti maksimum in kako obdelati fotografijo, ki je primerna za objavo na socialnih omrežjih ali na steni strankinega doma. Z vami delim svoje akcije za Lightroom in Photoshop.

Zadnji del je namenjen marketingu, prodaji in produktom. Sama veliko časa posvetim temu delu in prav, je da z Vami delim vse male skrivnosti, ki naredijo blagovno znamko še močnejšo. Tukaj je tudi čas za vsa Vaša vprašanja. Zadnja ura bo namenjena Vašemu podjetju in izdelavi marketinšega načrta za nadaljne delo.

Ob koncu delavnice boste poleg znanja s seboj “odnesli” galerijo fotografij, ki jih lahko uporabite tudi za svoj portfolio.

Investicija: 850 eur

V ceni je vključeno iskanje novorojenčkov, materiali za delo, akcije za obdelovanje fotografij, prigrizki + kosilo in darilce.

Rezervirajte svoj termin zdaj na info@nikalazendic.com

 

2. Skupinska delavnica INTENZIVNI za 2 ali 3 fotografe v NLP Studiu:

Celodnevna delavnica je razdeljena na 4 glavne dele.

V prvem delu si želim spoznati Vas in Vam predstaviti svoj studio in moj način dela. Delim z Vam vse drobne skrivnosti in dragocene izkušnje. Skupaj se pripravimo na prihod novorojenčka.

Drugi del delavnice je fotografiranje novorojenčka, katerega priskrbim jaz. Iz celotnega procesa fotografiranja se boste naučili komunikacije s starši, pomiritvenih tehnik, rokovanja z novorojenčki, pravilnih in varnih poz. Na ta način se najlažje naučite izpeljati fotografiranje od začetka do konca. Od Vas pričakujem od 20-25 fotografij.

V tretjem delu sledi post-produkcija in urejanje fotografij. Z mojo pomočjo boste spoznali kako iz celotne serije izbrati najboljše fotografije, kako iz njih izluščiti maksimum in kako obdelati fotografijo, ki je primerna za objavo na socialnih omrežjih ali na steni strankinega doma. Z vami delim svoje akcije za Lightroom in Photoshop.

Zadnji del je namenjen marketingu, prodaji in produktom. Sama veliko časa posvetim temu delu in prav, je da z Vami delim vse male skrivnosti, ki naredijo blagovno znamko še močnejšo. Tukaj je tudi čas za vsa Vaša vprašanja.

Ob koncu delavnice boste poleg znanja s seboj “odnesli” galerijo fotografij, ki jih lahko uporabite tudi za svoj portfolio.

Investicija: 650 eur

V ceni je vključeno iskanje novorojenčka, materiali za delo, akcije za obdelovanje fotografij, prigrizki + kosilo in darilce.

Rezervirajte zdaj na info@nikalazendic.com

 

3. Dvodnevna skupinska delavnica (od 5 v skupini) v NLP Studiu:

Dvodnevna delavnica je namenjena fotografom ali bodočim fotografom, ki osnovno znanje fotografije že imate, vendar za nadgraditev potrebujete več kot če en dan.

Prvi dan je namenjen predstavitvi mojega dela, načina in pristopa k fotogafiranju novorojenčkov. Skupaj raziščemo studio. Predstavim Vam svojo fotografsko opremo in se v prvem delu prvega dne osredotočimo na osnove fotografiranja.

Pomagam Vam pri izbiri in nakupu fotografske opreme in opreme za studio. Nadaljujemo s fotografiranjem malega modela (od 6 mesecev do 1 leta). Sledi pregled fotografij in osnovno urejanje v Lightroomu ter Photoshopu.

Naslednji dan je namenjen novorojenčkom. Predstavim Vam svojo vizijo kako sama novorojenčke fotografiram in kako lahko tudi Vi začnete ali nadaljujte v tej smeri. Skupaj se pripravimo na prihod novorojenčka.

Sledi fotografiranje novorojenčka, katerega priskrbim jaz. Iz celotnega procesa fotografiranja se boste naučili komunikacije s starši, pomiritvenih tehnik, rokovanja z novorojenčki, pravilnih in varnih poz. Na ta način se najlažje naučite izpeljati fotografiranje od začetka do konca. Od Vas pričakujem vsaj 10 fotografij.

V zadnjem delu sledi post-produkcija in urejanje fotografij. Z mojo pomočjo boste spoznali kako iz celotne serije izbrati najboljše fotografije, kako iz njih izluščiti maksimum in kako obdelati fotografijo, ki je primerna za objavo na socialnih omrežjih ali na steni strankinega doma. Z vami delim svoje akcije za Lightroom in Photoshop.

Prav tako se dotaknemo marketinga, prodaji izkušnje in končnim produktom. Sama veliko časa posvetim temu delu in prav je, da z Vami delim vse male skrivnosti, ki naredijo blagovno znamko še močnejšo. Tukaj je tudi čas za vsa Vaša vprašanja.

Ob koncu delavnice boste poleg znanja s seboj “odnesli” galerijo fotografij, ki jih lahko uporabite tudi za svoj portfolio.

Investicija: 600 eur

V ceni je vključeno iskanje novorojenčka, materiali za delo, akcije za obdelovanje fotografij, prigrizki + kosilo in darilce.

Prvi prosti termini za skupino bodo v juniju in septembru.

Več dodatnih informacij na info@nikalazendic.com

 

Go Back